9 Nisan 2020 Perşembe

9 Nisan 2020 Netflix Hesapları

Bedava Netflix Apk Nasıl Yapılır?

Netflix Apk ile okyanus kadar büyük bilgilere sahibiz. Fakat bilgi kirliliği yapmamak adına size özel bilgileri, bilmeniz gerekenleri paylaşacağız. Örneğin bedava film anlamına gelen bu modda apk’de dilediğiniz her şeyi izleyebilirsiniz. Bu modda asla reklama yer yok.

Bedava Netflix IOS Nasıl Yapılır?

Bedava IOS Netflix kullanımında öncelikle bilmemiz gereken telefon sürümünün destekli olup olmadığı bilgisidir. Eğer cihaz Netflix destekli değilse maalesef bedava izleme durumunu kullanamazsınız. Bu arada şöyle bir bilgiyi de vermek isteriz size. IOS 5 ve üzeri bir sürüme sahipseniz Netflix’in eski sürümünü yükleyebilirsiniz ama güncelleştirmeleri sıklıkla yapamadığınızdan sağlıklı bir film izleme imkânına ulaşamazsınız.
Gelelim ilk aşamaya, IOS 11 ve üzeri bir işletim sistemine sahipseniz gözlerini dört açın.
Bedava IOS Netflix 1 aylık nasıl ücretsiz izleriz onu aşama aşama inceleyelim:
Öncelikle Netflix uygulamasını açıp ücretsiz olarak deneyine tıklayıp e-posta hesabımızı yazıyoruz. Dilediğiniz izleme planını seçerek ödeme noktasına kadar gelip kart bilgilerini girebilirsiniz. Üyeliğiniz başlatın dedikten sonra 1 aylık ücretsiz Netflix aboneliğiniz başlamış oluyor.
Sonrasında planlarınızı seçerek adım adım devam ediyorsunuz. Şimdi tekrar Netflix aboneliği iptale basıyoruz, nedenini belirtip devam ediyoruz. Bu işlemi yaptıktan sonra Netflix’te bir ay boyunca sınırsız film izleyebiliyorsunuz.

Bedava Netflix İzleme Hilesi Nasıl Yapılır?

Bedava Netflix izlemek isteyenler ekran başına alalım. Öncelikle bir e-posta hesabı ve kredi kartına ihtiyacımız var. Netflix’e giriş yaparak üyelik bilgilerini tamamladıktan sonra dilediğiniz planı seçerek 1 aylık Netflix üyeliğe ulaşmış olacaksınız. Birden fazla mail adresiniz varsa birkaç ay Netflix’i bedava izleyebilirsiniz.

Hazır Hesaplar


dri.delhi@hrln.org:4uvsgh
mpuri@vsnl.com:15k59b
secyca@fca.delhinicin:n7sn38
kkab@loxinfo.coth:angedr
english@ciefl.ernetin:3ax16r
tonyind@vsnl.com:d7bb3s
sanjeevsach@hotmail.com:qhulkj
harindo@sify.com:dte4yr
chandrikabs@yahoo.coin:vbnbxg
btbtliao@yahoo.com:6zjunk
atif963@hotmail.com:fqb26j
margaret.whittle@uwe.acuk:nqntqv
sb_law@hotmail.com:y6l363
cmdelhi@reno2.nicin:9ibgqb
corpqo@hpcl.coin:3lr9jv
dsyadav@sansad.nicin:zs5hzm
birendrap@nfdn.orgnp:md2xq2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Back to Home Back to Top

Genel Blog sitemize hoşgeldiniz...